Ou in paine

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 4505 vizualizari

 

pt micul dejun

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de paine
  •  1 ou
  • cascaval ras
  • putin ulei
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou in paine:

se scoate miezul din mijlocul feliei de paine si se pune in tigaia incinsa cu putin ulei, apoi punem oul in  paine,  sare si piper, intoarcem pe ambele parti, cand e apropae gata punem cascaval ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou in paine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de cascaval cu salata de telina si mar