Oua cu bacon in sos de mustar

de Maria68 in Bucataras in oras, 26 Apr 2012 | 4749 vizualizari

 

Dupa Paste raman o multime de oua fierte si nu prea stim ce sa facem cu ele.
Dar aceasta reteta se poate folosi si cu alte ocazii, pentru ca intradevar este o reteta

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu bacon in sos de mustar:

Se decojesc cartofii, se taie si se fierb in apa cu sare timp de cca. 20min. Ouale se fierb tari 10 min. Se trec prin apa rece si se decojesc. Se curata prazul si se taie rondele. Se incinge 1 lingura de unt, se introduce inauntru prazul si se caleste 5-7 min.  Se topeste 1 lingura de unt si se caleste inauntru faina.Se inglobeaza treptat supa si se lasa sa fiarba 5 min. Se inglobeaza smantana si mustar, sare, piper si zahar(putin). 

Fiecare ou se infasoara intr-o felie de bacon. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste inauntru ouale.   Se scot ouale prajite din tigaie si se aseaza pe un platou adanc, impreuna cu sosul si cu prazul.  Se scurg cartofii, se lasa sa se racoreasca putin si se presara deasupra patrunjel. Se servesc alaturi de oua, in sosul de mustar.  

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu bacon in sos de mustar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

26.04.2012, 21:25

Sim0na 1

26.04.2012, 23:05

Maria68 1

27.04.2012, 11:45

Multumesc mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]