Oua de vara

de robert_b in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 2966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura ulei
  • un catel usturoi
  • 200gr. dovlecei
  • condimente
  • 200 gr. rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de vara:

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga dovleceii taiati cubulete.

Se prajesc 5 minute, amestecand des, pana incep sa se inmoaie, dupa care se adauga rosiile taiate cubulete si usturoiul zdrobit. Se mai lasa pe foc cateva minute.

Se fac doua adancituri unde se adauga ouale si se lasa timp de 5 minute cu un capac acoperit.

Pofta buna! Se servesc cu felii de paine calde!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chipsuri de bacon