Oua decorate cu tehnica decoupage-ului

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2016 | 3825 vizualizari

COMENTARII (42)

Ina 1

26.04.2016, 20:12

foarte frumoase sunt Felicitari!
Cred ca ar mai trebui precizat ca ouale sunt decorative, nu se pot consuma, pentru ca lacul fiind pe baza de solvent e clar ca e periculos pentru sanatate...

Gherca Daniela 1

26.04.2016, 20:28

ce frumusele sunt!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:32

Multumesc, Ina .Eu o sa le sparg si o sa le verific, cu toate ca nu stiu daca mai sunt bune pt ca eu m-am intins si le-am facut in cateva zile ... asa ca ba le-am tinut la temperatura camerei, ba in frigider.

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:35

Daca le-ar afecta in vreun fel lacul, desi nu cred si nici nu stiu, de ce sa zic, atunci ar fi bine sa se scoata continutul din ele ...dar am vazut si la Mitinita oua decorate asa din cate mi-amintesc, ce-i drept, fara lacul pe baza de solvent.

Ina 1

26.04.2016, 20:36

Oricum, sunt minunate si cred ca oricine si-ar dori sa aiba pe masa de Pasti asemenea ousoare

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:38

Multumesc, Daniela!♥♥♥

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 20:39

Multumesc inca o data, Ina!♥♥♥

Ina 1

26.04.2016, 20:40

Coaja de ou cred ca "soarbe" solventul , ceea ce ar afecta si albusul. De aceea si colorantii nealimentari sunt interzisi , pentru ca oricum coaja nu o mananca nimeni, dar albusul este contaminat , desi noi nu percepem asta prin simturi.

Poate vorbesc prostii, dar e parerea mea

Merisor 1

26.04.2016, 20:48

Foarte frumoase!

madi_marin 1

26.04.2016, 20:55

mie imi place pensula cu par de veverita ))

diaconta 1

26.04.2016, 20:55

Superbe!!! dar prea complicat pentru mine ))

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:11

Ina, si tocmai aveam de gand sa vopsesc ouale cu vopsea de textile ...oricum, noi cu din aia le vopsim si multa lume am vazut ca procedeaza asa...si stii de ce le fac cu din aia? Pentru ca cea pentru oua nu este buna...ies foarte urate ouale, indiferent daca intai le fierbi si apoi le bagi in vopsea sau daca le fierbi direct in vopsea.

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:17

Multumesc, Merisor!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:18

Madi

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:18

Multumesc, Dia!

MotanLaOale 1

26.04.2016, 21:22

Rocsi 1

26.04.2016, 21:24

Frumoase tare dar si multa munca!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 21:37

Ina, hai ca am modificat reteta si am lasat doar lacul pe baza de apa...sper ca e mai bine asa L-as fi folosit si eu pe acela, dar din pacate mi s-a uscat si a trebuit sa il arunc

marcela1979 1

26.04.2016, 21:38

mamaieelena 1

26.04.2016, 21:55

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:12

Motan!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:13

Multumesc, Rocsi!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:14

Marcela, mamaieelena

simona72 1

26.04.2016, 22:18

Foarte frumoase! Felicitari!!

Andra_Constantinescu 1

26.04.2016, 22:20

Multumesc, Simona!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

ieri la 12:41

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

pe 10.12 la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel