Oua Faberge

de amalia01 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2014 | 5026 vizualizari

 

De cand ma pregatesc pentru asa ceva! A fost dragoste la prima vedere, cand le-am gasit cautand retete speciale pentru aperitive. Si acum,am prins ocazia potrivita!

 

INGREDIENTE

  • - 20 coji de oua intregi
  • - 300 g legume mexicane,congelate
  • - 150 g piept de pui afumat
  • - 1000 ml apa
  • - 2 plicuri de gelatina granule ( 20g)
  • - sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua Faberge:

Atunci cand folosesti oua intregi spargi doar cat o moneda de 10 bani si golesti cu grija continutul. Speli bine cojile astfel obtinute si le pui la uscat. Legumele le pui la fiert in apa (cca 750ml ) cu sare ,pana cand dau un clocot. Pieptul de pui il tai cubulete. Gelatina o pui la inmuiat in 250 ml de apa rece, pana se umfla, apoi o lasi la foc mic pana se lichefiaza, cu grija sa nu se fiarba (daca fierbe,se taie!). Lasi gelatina sa se racoreasca.

Cand legumele sunt fierte, le strecori si lasi supa la racit. Amesteci gelatina cu supa. Umpli cojile de oua cu legume si piept de pui, cam 1/3 si completezi cu supa. Lasi ouale la rece cca 3 ore. Cand vrei sa le servesti, le decojesti cu grija si le asezi pe felii de cascaval.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua Faberge" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si ceapa verde