Oua posate in sos

de Lau in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 3647 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 lingura ketchup
  • 1 lingura zahar
  • oregano
  • maghiran
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • 100 g telemea
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua posate in sos:

Calim ceapa tocata in putin ulei cand devine transparenta adaugam morcovul dat prin razatoare si lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam condimentele si amestecam.

Adaugam pasta de tomate, ketchup, 1 cana de apa, zaharul si lasam sa fiarba pana aproape a scazut zeama.

Adaugam ouale si deasupra branza data prin razatoare, acoperim cu capac si lasam pana ce ouale sunt gata cca 5 minute.

La final am adaugat un pic de chili

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua posate in sos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (18)

Xandrinne 1

19.04.2015, 11:11

Lau 1

21.04.2015, 17:13

rolu 1

27.04.2015, 17:36

de fapt se numeste sacsuka este din zona plestinei.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure de spanac cu oua ochiuri