Oua rosii

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2012 | 5599 vizualizari

 

Poate nu postam dar este singurul lucru care l-am facut pentru Paste. Traditia in familia mea este sa ai in casa de Paste oua rosii si lalele. Am si una si alta deci este Paste. Va urez tuturor Paste fericit!

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea de oua Dr. Oetker
  • sare
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

Ouale se curata de scrisul de pe ele cu otet.

Se spala si se degreseaza.

Se pun la fiert intr-o cratita cu apa rece si o lingurita de sare sa nu sa sparga.

Cand incep sa fiarba le-am tinut 90 secunde si le-am scos din apa.

Am avut doua feluri de vopsea normala si sidefata.

Ouale se pun in vopseaua normala si se lasa 5 minute.

Cele sidefate se freaca intre palme cu vopsea cu manusi.

Se lasa la uscat si cele normale se ung cu putin ulei sa luceasca.

Am fost dezamagit de vopseluri, dar asta este.

Cand sunt uscate se pun in castron.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton