Oua rosii

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 3823 vizualizari

 

Pentru ca tot a fost Pastele , va arat si eu ouale mele

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un plic de vopsea de oua rosie lichida
  • 250 mal apa
  • 5-6 linguri otet
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari .

Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga.

Prepararea vopselei : Intr-un vas se pune apa clocotita otetul si vopseaua lichida. Se pun ouale intre 3-5 min , in functie de culoarea dorita.

Se scot pe un prosop se taie ciorapul se dau jos frunzele si se ung ouale cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de Paste vopsite cu coji de ceapa