Oua rosii

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2014 | 3537 vizualizari

 

Pentru ca tot a fost Pastele , va arat si eu ouale mele

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • un plic de vopsea de oua rosie lichida
  • 250 mal apa
  • 5-6 linguri otet
  • slanina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii:

Ouale se spala si se pun la fiet cu apa , cat doriti sa fie de tari .

Apoi se scurg de apa , se pun pe ele frunzele spalate, se pun in ciorap si se leaga.

Prepararea vopselei : Intr-un vas se pune apa clocotita otetul si vopseaua lichida. Se pun ouale intre 3-5 min , in functie de culoarea dorita.

Se scot pe un prosop se taie ciorapul se dau jos frunzele si se ung ouale cu slanina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cozonac aperitiv