OUA UMPLUTE 2

de ela in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2010 | 10026 vizualizari

 

Nepotul meu a vrut oua umplute cu pateu. M-am executat, fiecare cu alte pofte...

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1cutie PATEU BUCEGI 100gr
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita smantana
  • 3 lingurite iaurt
  • 1galbenus ou crud
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA OUA UMPLUTE 2:

Se fierb ouale cat mai tari, se curata, se taie in doua si se scot galbenusurile. Se face o maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert, se adauga iaurtul, smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa putina maioneza pt ornat. Se amesteca maioneza cu pateul si galbenusurile, se bat bine ca o spuma si se umplu jumatatile de ou. Maioneza ramasa se subtiaza cu putin lapte si se decoreaza ouale umplute.

Daca ti-a placut reteta noastra "OUA UMPLUTE 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopidă pane cu susan și maioneză picantă - Rețeta de aperitiv gustos și rapid