Oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 29 Apr 2011 | 4469 vizualizari

 

in fiecare an ne raman oua de la Paste, asa ca de data asta am hotarat sa le umplu pentru ca mi-am cumparat platou pentru oua :d :)):))

 

INGREDIENTE

  • oua rosii
  • 1 pate ficat pui
  • 2 lingurite mustar
  • 2 galbenusuri
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Taiem ouale pe jumatate, le scoatem galbenusul si le dam deoparte pana pregatim umplutura.

Din pateu, cele 2 galbenusuri si mustar pregatim umplutura, le punem pe toate intr-un castron si amestecam bine pana cand se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta umplutura umplem jumatatile de ou.

Ornam cu frunzulite de patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu cartofi, salam si cascaval