Oua umplute

de ALIGIULIA in Aperitive / Garnituri, 19 Dec 2012 | 8359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10-12 oua
  • 2 cutii pate de porc
  • o cutie pate de pui
  • branza topita la tub sau branza philadelfia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbeti ouale pt 10 minute.luati de pe foc curatati-le (un truc ca sa se curate bine e sa le crapati pe fiecare dupa ce le-ati fiert si sa le lasati 2-3 minute in apa rece ...coaja se va desprinde mult mai usor).

Faceti crema pt umplut. Intr-un castron amestecati pateul de porc cu branza si in altul pateul de pui cu branza. Umpleti jumatatile de ou si ornati frumos cu masline sau cu ardei rosu .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza