Oua umplute

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 14783 vizualizari

 

Imi plac,sunt usor de facut si de efect pe platou.Unii vor spune ca pica greu,sunt consistente,dar ce sa facem mai sunt si ''mancaruri'' consistente.
Cand ai familion mare sau invitati fierbi peste 15 oua,sa ajunga la toata lumea pofticiosa.

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 cutie pateu de ficat
  • 1 lingurita mustar
  • gogosar in otet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se fierb , sa fie tari,se racesc ,se curata de coaja si se taie pe jumatate.Din 3 galbenusuri pregatim niste maioneza,cu care ornam ouale.

Restul de galbenusuri le pasam bine,le amestecam cu mustar,sare,piper si adaugam pateul si gogosarul taiat marunt.Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de oua si ornam cu maioneza

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]