Oua umplute

de gaby_gabytza in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2013 | 5184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pateu pui
  • 1 lingura mustar
  • 2 linguri margarina
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem ouale in apa 10 minute. Le scoatem si adaugam apa rece peste. Le decojim si le taiem in jumatate pe lungime. Scoatem galbenusurile usor.

Amestecam margarina cu lingura de mustar si galbenusurile de la oua. Amestecam foarte bine compozitia dupa care adaugam pateul si omogenizam. Adaugam sare dupa gust. Umplem jumatatile de ou cu compozitia de pateu.

La sfarsit le decoram ochii cu albus de ou si cu masline parul

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]