Oua umplute

de gyorgy in Aperitive / Garnituri, 15 Mai 2013 | 8999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua fierte
  • pateu de ficat
  • maioneza
  • patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte le vom taia pe jumatate si vom scoate galbenusurile intr-un bol.

Galbenusurile se vor pisa foarte bine, dupa care vom adauga pateul de ficat, o lingura mare de maioneza si patrunjel tocat.

Amestecam bine pasta rezultata si umplem albusurile cu aceasta pasta.

Asezam jumatatile de ou pe un platou uns cu maioneza si ornam dupa imaginatie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]