Oua umplute

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2010 | 8781 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 pateu de pui 300gr
  • 1 lingura si jumatate unt (sau margarina)
  • piper
  • vegeta
  •  patrunjel  verde pentru decor
  • maioneza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun intr-o oala la fiert.

le lasam sa fiarba pana sunt tari.

cand sunt gata de fiert se pun in apa rece la racorit.

cand s-au racorit se cojesc,se taie in 2 si se scoate galbenusul.

pateul se amesteca cu 3-4 galbenusuri tari date prin sita,se adauga untul,piper si vegeta dupa gust.

se freaca bine toate pana se obtine o crema.

cu aceata crema se umplu jumatatile de albus si se aseaza pe un platou.

se orneaza cu maioneza si frunze de patrunjel(sau cu ce mai doriti).

eu maioneza am facut-o dintr-un galbenus fiert,unul crud,1 lingura mustar,ulei si zeama de lamaie.

galbenusul fiert se da prin sita,se adauga si galbenusul crud si mustarul.

acestea se mixeaza putin ,apoi incepe sa se puna ulei treptat iar mai la urma putina zeama de lamaie. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

19.04.2010, 22:30

ce frumos le-ai aranjat.............parca este o floare.....................

Rocsi 1

20.04.2010, 10:56

multumesc medioto

Rahela Velicu 1

14.06.2017, 11:02

Ce bune !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]