Oua umplute cu ficat de iepure

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2012 | 4244 vizualizari

 

Cand am fiert ouale ptr. vopsit jumatate din ele s-au crapat :(, desi am pus sare in apa la fiert. Asa ca am ramas cam cu vreo 10 oua fierte. Le-am transformat rapid!!!

 

INGREDIENTE

  • oua 10 bucati
  • ficat de iepure 200 g.
  • sare iodata
  • mustar Dijon (cu seminte)
  • piper proaspat macinat
  • maioneza
  • frunze de salata verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ficat de iepure:

Ouale se fierb in apa rece, cca. 6 minute dupa ce a incept sa clocoteasca apa. Se scot din apa fierbinte si se trec in apa rece.

Intre timp se fierbe ficatul de iepure apa cu putina sare.

Se decojesc ouale, sa taie pe transversal in doua. Galbenusul fiert se paseaza cu furculita, se adauga ficatul pasat marutn, cca. 2 lingurite de mustar dijon. Se amesteca pana se inglobeaza toate ingredientele, se asezoneaza de sare si piper.

Se umplu jumatatile de ou cu cate o lingurita de umplutura. Se aseaza pe un pat de salata si se orneaza dupa gust cu maioneza.

TIPS-URI

1

ficatul de iepure se poate inlocui cu ficat de pasare (pui, gaina, rata, curcan)

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ficat de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bocceluţe delicioase