Oua umplute cu pate de gasca si rata

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2013 | 8052 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 oua
  • 1 pate rata integral
  • 1 pate gasca
  • 150 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • 2 catel usturoi
  • 3 linguri mustar
  • gogosari si castraveti pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate de gasca si rata:

Ouale se pun la fiert 7 minute, apoi se pun in apa rece 5 minute pt ca sa se curate de coaja mai bine, apoi le curatam de coaja si le taiem pe lung, scoatem galbenusurile si le punem intru-n bol separat dearece le folosim pentru pasta.

Galbenusurile se freaca bine, se pune sare, piper, adaugam unt si apoi pateurile de rata si gasca si le frecam bine pana se omogenizeaza, fara sa ramana cocoloase.Tocam niste marar verde si usturoi foarte marunt si punem peste compozitie si amestecam bine.

Fiecare jumatate de ou se umple cu compozitie de pasta care se pun pe un platou pe pat de maioneaza.

Ouale se orneaza cu fasii de gogosar in otet si castraveti murati ,masline si frunzulite de marar , patrunjel.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate de gasca si rata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu carnati de bere si branza de burduf