Oua umplute cu ton

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2014 | 21368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 linguri maioneza light
  • 5 oua
  • putin patrunjel verde
  • 1/4 ceapa mica
  • sare, piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

 Fierbem ouale tari si apoi le curatam. Le taiem in jumate pe lungime si scoatem galbenusurile. Punem deoparte albusurile jumatati.

 Galbenusurile le zdrobim cu o furculita sau le puteti da prin sita. Tonul din conserva se scurge si il zdrobim marunt . Amestecam cu galbenusurile si apoi adaugam maioneza, sare, putin piper alb si putin patrunjel verde tocat fin. Razuim putina ceapa si amestecam bine pana se omogenizeaza. Umplem jumatatile de albus cu varf si asezam ouale pe un platou . Ornam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton