Oua umplute cu ton

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2014 | 21596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ton in ulei
  • 2 linguri maioneza light
  • 5 oua
  • putin patrunjel verde
  • 1/4 ceapa mica
  • sare, piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ton:

 Fierbem ouale tari si apoi le curatam. Le taiem in jumate pe lungime si scoatem galbenusurile. Punem deoparte albusurile jumatati.

 Galbenusurile le zdrobim cu o furculita sau le puteti da prin sita. Tonul din conserva se scurge si il zdrobim marunt . Amestecam cu galbenusurile si apoi adaugam maioneza, sare, putin piper alb si putin patrunjel verde tocat fin. Razuim putina ceapa si amestecam bine pana se omogenizeaza. Umplem jumatatile de albus cu varf si asezam ouale pe un platou . Ornam cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ton