Oua umplute prajite

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2015 | 6892 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 100 gr maioneza
  • 20 gr cascaval ras
  • Faina
  • Pesmet
  • Sare
  • Piper
  • Ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute prajite:

Punem 5 oua la fiert in apa clocotita. Lasam sa fiarba cam 6 minute. Sa iasa cu galbenusul tare. Le curatam de coaja, le taiem pe lungime si scoatem galbenusul. Amestecam maioneza(eu am facut-o dintr-un galbenus, mustar si ulei) cu galbenusurile, cascavalul ras, sare si piper. Umplem albusurile cu aceasta compozitie. Celelalte 2 oua le batem bine cu putina sare. Trecem ouale prin faina, ou batut si pesmet si le prajim in ulei incins. Le scoatem pe hartie absorbanta. Sunt minunate atat calde cat si reci. Pofta buna, dragilor!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu branza si jumari