Oua umplute puisori

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2011 | 9923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua 5 buc
  • 1 pateu de pui
  • 1 castravecior murat
  • maioneza
  • smantana
  • sare,piper
  • masline,piper boabe,morcov
  • branza de vaca
  • unt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute puisori:

Se fierb ouale tari,se curata si se taie in jumatati. Se scoate galbenusul, se paseaza , se amesteca cu pateul, cu castraveciorul tocat marunt , cu o lingura de maioneza.

Maioneza o faci din 1 galbenus crud si unul fiert.

Se umplu jumatatile de ou cu pasta obtinuta si se aseaza pe o farfurie. Capul se face bilute de branza de vaca amestecate cu unt. Se pune biluta in ou cu o jumate de scobitoare.Ochii se pun 2 boabe de piper , nasul dintr-o feliuta de morcov si aripioarele din masline. Maioneza se amesteca cu smantana ,sare si piper si se pune peste oua .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute puisori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Insulite de dovlecei