Pachetele cu spanac si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2011 | 7755 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj frantuzesc
  • 100 g spanac
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 4 lg ulei
  • 3 lg susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu spanac si ciuperci:

Calim ceapa in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate marunt si spanacul fiert si tocat; lasam pe foc pentru 2 minute.        

Aluatul il taiem in 15 dreptunghiuri si pe fiecare asezam putin din compozitia de mai sus formand pachetele ca si in imagini.        

Ungem cu ulei fiecare bucatica, presaram susan deasupra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt; dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]