Paella cu carne de pui si porc

de Angelina_Elena in Mancaruri cu carne, 5 Noi 2013 | 11386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1500 ml apa
  • 1200 g orez
  • 10 copanele de pui
  • 600 g carne de porc (macra)
  • 250 g amestec de fasole verde cu boabe de fasole alba
  • 130 ml ulei
  • 3 cubulete de knorr
  • 1 ardei gras rosu
  • 7 catei de usturoi
  • 2 lingurite sare
  • piper
  • sofran
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella cu carne de pui si porc:

Facem focul cu lemne(nu cu carbuni) apoi asezam suportul special pentru tigaia de paella.

Punem tigaia pe foc, apoi adaugam uleiul, iar cand acesta s-a incins adaugam carnea si presaram sarea deasupra.

Amestecam pentru ca aceasta sa se rumeneasca uniform.

Dupa ce carnea s-a rumenit usor, adaugam ardeiul gras taiat bucatele, fasolea verde si boabe, cateii de usturoi intregi dar decojiti si lasam sa se rumeneasca usor.

Adaugam apoi apa pentru a nu se arde legumele, cubulete de knorr, orezul, putin piper si sofran (cat sa se ingalbeneasca orezul).

Lasam sa fiarba pana scade apa iar orezul este fiert. 

Lasam 10-15 minute sa se racoreasca, apoi servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paella cu carne de pui si porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Angelina_Elena 1

06.11.2013, 00:10

Va multumesc pentru aprecieri! Intr-adevar a fost foarte buna!

loredanaaa 1

06.11.2013, 00:39

_Alina_ 1

06.11.2013, 08:00

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paella de pui