Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 17 Feb 2010 | 20989 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • unt, pentru uns
  • 250 gr paine, taiata felii
  • 90 gr sunca, feliata
  • 150 gr branza Cheddar, rasa
  • 3 oua
  • 250 ml lapte
  • 250 ml smantana
  • 1 lingura mustar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar:

Unge cu unt un vas termorezistent.Aseaza feliile de paine in vas iar printre acestea presara sunca si branza Cheddar.Intr-un vas bate ouale cu laptele, smantana si mustarul.Toarna acest amestec peste paine.Acopera vasul si da-l la rece cel putin 2 ore.

Incalzeste cuptorul la 200⁰C.Da painea la cuptor 40-50 minute pana cand deasupra s-a rumenit iar amestecul cu oua s-a facut.Serveste preparatul imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine crocanta la cuptor cu sunca si branza Cheddar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Oana 1

18.02.2010, 22:58

Ce interesant!

liana_geicu 1

19.02.2010, 20:25

Da, este chiar interesanta reteta, o sa fac si eu!

Pasiune pentru bucatarie 1

21.02.2010, 23:10

arata bine!era buna si o sectiune ca idee

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin frantuzesc