Paine cu cascaval

de Oana in Piine, 6 Feb 2011 | 9608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g apa
  • 1 si 1/2 linguri cu ulei de masline
  • 1/1/2 lingurite sare
  • 400 g faina
  • 1 si 1/2 lingurite drojdie uscata
  • 100 g casacaval
  • un ou micut
  • 1 lingura seminte susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu cascaval:

Aluatul l-am facut la masina de paine. De fapt mi-a ramas aluat din cel facut pentru pizza :) si am improvizat o painica. Deci se pune apa in cuva masinii de paine, sarea uleiul, faina si drojdia. Se seteaza programul de framantat si dospit. La masina mea este programul 13 (moulnex ow 5000).

Cand aluatul este dospit se scoate din masina, se intinde pe blatul de lucru presarat cu faina si se arde deasupra cascavalul pe razatoarea cu ochiuri mari. Se ruleaza apoi se rasuceste putin si se pune intr-o tava de chec/cozonac. Se lasa la dospit inca jumatate de ora la loc cald, tava sa fie acoperita cu un prosop.

Se bate oul, eu am avut unul de prepelita, a ajuns la fix :) se unge painea, apoi se presara semintele de susan. Se coace painea in cuptorul incins, la fc mic, pana se rumeneste deasupra. Se scoate apoi din atava si se lasa la racit pe un gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]