Paine cu ceapa si marar

de leoflori in Piine, 25 Iun 2009 | 6485 vizualizari

 

Pufoasa si gustoasa. Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu crema de branza...mmm, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o paine de 1 kg: 2 Linguri ulei masline 330 ml. apa 1 1/2 lingurita sare 1 Lingura zahar 2 Linguri lapte praf 605 gr. faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule 2 Linguri ceapa verde deshidratata 1 1/2 lingurita marar uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si marar:

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute.

Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornurile Laurei Laurentiu