Paine cu ceapa si marar

de leoflori in Piine, 25 Iun 2009 | 6224 vizualizari

 

Pufoasa si gustoasa. Verdeturile ii dau o aroma deosebita iar prajita si unsa cu crema de branza...mmm, delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru o paine de 1 kg: 2 Linguri ulei masline 330 ml. apa 1 1/2 lingurita sare 1 Lingura zahar 2 Linguri lapte praf 605 gr. faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata granule 2 Linguri ceapa verde deshidratata 1 1/2 lingurita marar uscat
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ceapa si marar:

Dupa ce aluatul a fost framanta si a dospit in MP, l-am pus in tava de chec unsa si tapetata cu faina, l-am crestat si l-am mai lasat la crescut in tava 15 minute.

Apoi am copt painica la foc mediu 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ceapa si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine frantuzeasca