Paine de casa cu ceapa

de nadina73 in Piine, 5 Mar 2010 | 10408 vizualizari

 

nu am cuvinte.........................fantastic de buna ,poti sa o mananci asa goala nu ai nevoie de nimic langa ea

 

INGREDIENTE

  • 1,1 kg faina
  • 2oo g amidon(daca nu aveti puneti faina)
  • 40g drojdie proaspata
  • 1 lingura zahar
  • 2 lingurite de sare
  • 300 ml apa calduta
  • 1oo ml ulei sau margarina(daca nu e de post se poate unt)
  • 650 g ceapa calita( sincer nu mai stiu cat am calit dar cu siguranta mai mult de 1 kg ce ceapa si apoi am pus putina boia de ardei dulce)
  • oregano
  • eu am pus si putin colorant galben
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de casa cu ceapa:

Se amesteca bine apa calduta cu drojdia, sarea si zaharul dupa care se amesteca cu faina si uleiul ,se pune in masina de paine la framantat supa care in momentu cand "piscuie" masina se pune ceapa calita si tocata bine si se lasa l aframantat si dopit

Cand a dospit se pune in ce  forme doriti si se coace.Dupa ce sa modelat si sa pus in tava se unge cu putin ulei si se pune oregano deasupra

Se pune la cuptor pentru 35 minute la 170-180 grade

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de casa cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine impletita elvetiana