Paine impletita cu mac

de mihaelaM in Piine, 20 Apr 2011 | 3798 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 150-200ml apa
  • 2oua(1ou pt uns)
  • 1lingura zahar
  • 1lingura margarina
  • drojdie(cat o nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine impletita cu mac:

Apa pt aluat o punem sa se incalzeasca.Intre timp punem intr-un lighenas faina cernuta in care facem un cuib si adaugam 1ou, sare, zahar, margarina si drojdia. Adaugam apa si amestecam , daca mai e nevoie mai punem faina. Framantam pana ce coca nu se mai lipeste de maini. Acoperim si lasam 1ora sa creasca.

Dupa ce coca a crescut o rulam si o impletim, dupa care o mai lasam in tavi cam 10-15min apoi o ungem cu oul batut dupa care punem mac si dam la cuptor. Cand s-a rumenit bine o scoatem, este gata. Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine impletita cu mac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa din faina alba