Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 5059 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friganele, mic dejun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat ca pentru omleta
Se da painea prin ou si se prajeste in ulei
inainte de a se da paine prin ou se poate inmuia si in lapte
de Rocsi 9
de Bucataras 6
de epurasha2bb 2
de cristina1985 4
Bunica 1
Un mic dejun satios!
Rocsi 1
Alexandra Burz 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de RODIMUR 8
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
ieri la 08:51
ieri la 08:09
pe 31.03 la 19:37
pe 31.03 la 16:49
pe 30.03 la 18:32
7 comentarii
6 comentarii
de Panacris 9
5 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
amayrya 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Alexandra0204 1
marianaflorea 1
ana_ionela 1
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!