Paine inimioara

de nadina73 in Piine, 11 Apr 2010 | 4317 vizualizari

 

foarte pufoasa

 

INGREDIENTE

  • 750 g faina
  • 360 ml apa calduta
  • 1 cub drojdie 20g
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite zahar brun
  • 80 g unt topit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine inimioara:

Se ameteca drojdia cu apa calduta si zaharul pana se dizolva bine apoi se pune in masina de paine peste faina si untul topit,se lasa la framanatat si dospit apoi se pune in tava si se se mai lasa sa creasca15-20 minute. Se unge cu putin ulei sau miere de albine si se pune la cuptor pentru 35 minute la 160 grade

Foarte foarte pufoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine inimioara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

12.04.2010, 13:32

da medioto asa e forma tavi de inima ,multumesc mult

mariac 1

13.04.2010, 10:21

ce frumoasa e char ca e o inima frumoasa

nadina73 1

14.04.2010, 22:33

da buni asa e tava in forma de inima,e pt voi toti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine neagra