Pâinici cu brânză

de Panacris in Piine, 30 Mai 2015 | 4534 vizualizari

 

O nouă provocare, să folosesc îndulcitor SugarGreen în loc de zahăr ;) Super fain că nu trebuiesc modificate cantitățile;) De data asta l-am folosit la rețeta de bază în CasaZmeilor, aluatul dospit, pentru pâine, pizza, gogoși, langoși sau ce vreți voi;) Super fain;)

 

INGREDIENTE

  • Faină albă de grâu 500 g.,
  • ulei de măsline 3 linguri,
  • apă cca. 350 ml,
  • sare iodată 1 lingură,
  • îndulcitor Green Sugar 3 pliculețe,
  • drojdie uscată Dr Oetker 1 plic,
  • telemea veche de oaie 250 g,
  • Pentru toping: ouă de prepeliță 3 bucăți,
  • cașcaval ras cca 100 g,
  • mix de semințe cca. 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pâinici cu brânză:

În recipientul mașinii de pâine se pune apa, făina cernută, sarea, zahărul, uleiul și drojidia (Atenție! Păstrați această ordine dacă vreti să crească aluatul!!!)

Se programeaza aparatul pentru frământat și dospit, care dureaza 90 de minute.  Când s-a terminat programul, se scoate aluatul, se întinde, se taie  pătrățele. Se pune pe fiecare pătrațea câte o bucată de telemea. Se închid pătrațelele ca și un "cadou", se pun în tava și se ung cu ouăle de prepeliță bătute spumă. Se presară cașacavl ras și mix de semințe. Pâinicile se dau la copt în cuptorul preîncins cca. 20 minute la 200 grade. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pâinici cu brânză" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

mihaelar63 1

16.06.2015, 11:13

Ce frumoase sunt . Ce consistenta au la coaja ? Crocanta ? [ raspunde-mi pe perete ca gasesc mai repede Sau pune link-ul la reteta pe peretele meu

reisnaor_2006 1

16.06.2015, 11:57

-Licurici- 1

16.06.2015, 12:01

ce frumos arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soft French Bread Rolls