Painici cu carne

de ana in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2010 | 4608 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 500 gr faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml lapte
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 bob de drojdie
  • Umplutura
  • 300 gr carne tocata
  • 1 ou 
  • condimente dupa preferinta fiecaruia
  • Seminte de susan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu carne:

Se framanta aluatul si se lasa la crescut.Eu l-am facut la masina de paine.

Carnea tocata o amestecam cu ou si condimente.

Dupa ce a crescut aluatul rupem  bucati potrivite le aplatizam in palma punem carnita si rulam ca la sarmalute.Procedam astfel pana terminam aluatul .

In tava de cuptor tapetata cu hartie de copt asezam painicile si le lasam sa creasca apoi cu o pensula le ungem cu apa si presaram seminte de susan  , le coacem la foc mediu.

Reteta este inspirata din briosele lui Miha 

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Miha 1

23.01.2010, 00:30

Hop si eu!

Adinacarla 1

23.01.2010, 01:38

ma inscriu si eu ....poate mai sunt bunatati si pentru mine

ana 1

23.01.2010, 14:31

Nu mai sunt de mult,fimea le zice prajituri de mancare.
multumesc fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu carne de porc