Painici cu telemea de oi

de Panacris in Piine, 22 Sep 2012 | 5121 vizualizari

 

Gustooooaaasssee!

 

INGREDIENTE

  • faina alba de grau 600 g,
  • apa calduta 400 ml.,
  • sare iodata 1 lingurita,
  • zahar tos 3 lingurite,
  • ulei de masline 3 linguri,
  • telemea de oi 250 g.,
  • ou 1 bucata,
  • cascaval ras Delaco 50 g.,
  • seminte de in 2 linguri.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu telemea de oi:

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, sarea, zaharul, uleiul, faina si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute.

Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se intinde, sa taie in patratele.

Se pune pe fiecare patratea cate o bucata de telemea.  Se inchid patratelele si se ruleaza in maini, formandu-se bilute mici. Se pun intr-o tava rotunda, tapeta cu foaie de pergament, se ung cu ou batut, apoi se presara cascaval ras si seminte de in. Tava se   introdice in  cuptorul preincalzit, cca. 35 de minute la foc mediu. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu telemea de oi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu dovleac si mascarpone

de oanapl 7

ieri la 21:38

Brownie cu oreo - Desertul decadent care te cucerește

pe 14.03 la 17:06

Prăjitură Raffaello - Desert însiropat și delicios

pe 14.03 la 16:30

Legume crocante la cuptor în crustă de panko - Cea mai bună si simplă rețetă de post

pe 14.03 la 09:47

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine de casa cu cartofi