Painici umplute

de ianculubita in Piine, 6 Mar 2013 | 4074 vizualizari

 

Aceste painici,sunt incredibil de bune,dimineata dar si la cina alaturi de un iaurt!!

 

INGREDIENTE

  • 500g faina
  • 50g drojdie
  • 1cana cu lapte caldut
  • 80g unt
  • 2oua
  • 200g sunca sau orice alt preparat
  • 200g cascaval ras
  • seminte de chimion
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici umplute:

Facem un aluat din faina,drojdie inmuiata cu putin lapte caldut,ou,sare,unt topit si daca mai e nevoie restul de lapte;

framantam bine aluatul adaugand cate putin ulei iar cand nu se mai lipeste de palme,formam o sfera,o acoperim si o lasam sa creasca pana-si dubleaza volumul;

pe masa presarata cu faina,intindem o foaie nu prea subtire,presaram din belsug cubulete de sunca,cascavalul ras,rulam aluatul,taiem bucati egale pe care le punem intr-un vas termorezistent uns cu unt,mai lasam sa creasca si in vas,ungem cu al doilea ou batut,presaram cu chimion si dam la cuptor 30-40min.

Se servesc calde!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu branza sarata si chimen