Pak choi cu creveti si taitei

de dantes in Fructe de mare, 9 Feb 2017 | 5614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 buc pak choi
  • 300 g creveti prefierti
  • 200 g taietei
  • 150 g unt
  • 6 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pak choi cu creveti si taitei:

Spalam pak choiul si il taiem in fasii, pe lung. Topim jumatate din unt intr-o tigaie, adaugam 3 catei de usturoi si ii lasam  sa se inmoaie, dupa care ii scoatem si punem pak choiul impreuna cu putina apa si il lasam sa fiarba inabusit, pana se inmoaie frunzele. Separat, punem la topit restul de unt, calim  3 catei de usturoi pe care ii scoatem si adaugam crevetii si ii lasam la prajit 3-5 minute, pana isi schimba culoarea. Taiteii ii fierbem in apa cu sare, circa 6 minute, apoi ii scurgem de apa. In tigaia cu pak choi, punem crevetii, apoi taiteii ii amestecam si condimentam dupa gust. Se consuma cald.

TIPS-URI

1

pak choi

2

creveti

3

taitei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pak choi cu creveti si taitei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

ieri la 14:04

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

pe 12.11 la 10:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]