Pandispan cu ananas

de dariadeea in Prajituri, 14 Iun 2013 | 4162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 compot de ananas
  • 5 oua
  • 1 cana cu zahar
  • 1 cana cu faina
  • 5 linguri ulei
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 1 esenta de vanilie
  • sare,cacao 2 lingurite
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ananas:

Mai intai am separat galbenusurile de albusuri.Galbenusurile le-am frecat cu esenta de vanilie,apoi am turnat uleiul cate un pic ca la maioneza.

Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare  apoi am pus zaharul si pliculetele de zahar vanilat si am batut pana s-a topit zaharul.Dupa care am pus foarte usor galbenusurile ,am incorporat si faina amestecand de jos in sus.1/4 din compozitie am amestecat-o cu cacao(optional).Am pus compozitia intr-o tava rotunda unsa cu unt si tapetata cu faina,deasupra am pus compozitia cu cacao, dupa care am pus rondele de ananas si am dat la cuptor la 180 de grade cam 40 de min.(se verifica cu scobitoarea daca este gata)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ananas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec la metru