Pandispan cu capsuni

de Alexandra Burz in Prajituri, 9 Iun 2014 | 13663 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 1 plic praf de copt
  • Coaja de lamaie
  • Esenta de vanilie
  • Capsuni
  • Zahar praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni:

Ingredientele, mai putin capsunii si zaharul pudra se amesteca intr-un bol.

Omogenizam si turnam compozitia intr-o  tava tapetata cu hartie de copt.

Punem deasupra capsunii taiati felii.

Dam la cuptor pentru 25-30 minute.

Lasam sa se raceasca si pudram cu zahar praf.

TIPS-URI

1

Puteti inlocui capsunii cu ce fructe doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si frisca