Pandispan cu capsuni si cacao

de getix in Prajituri, 5 Iun 2011 | 6480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri  zahar
  • 8 linguri faina
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 2 linguri apa minerala
  • capsuni
  • cacao 
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu capsuni si cacao:

Se separa albusul  de galbenus. Albusurile se bat spuma .Galbenusurile se mixeaza bine cu zaharul+ zaharul vanilat  si apa minerala pana devin crema. Amestecam usor, prin rasturnare, albusurile cu galbenusurile apoi  faina. Din compozitia obtinuta se opresc cateva linguri care se amesteca cu  cacao (aproximativ o cana din compozitie). Compozitia obtinuta se pune la copt intr-o tava tapetata cu hartie de copt, deasupra compozitia cu cacao iar apoi capsunile taiate felii.

Se introduce la cuptor cca 20-30min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu capsuni si cacao" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

getix 1

19.06.2011, 08:01

multumesc frumos, dragelor !

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:55

La multi ani !!!

getix 1

19.05.2012, 08:26

multumesc !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

ieri la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reteta cu fructe de padure