Pandispan cu cirese

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 2 Iul 2013 | 14226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 4 oua mari
  • 150 g zahar
  • 1 praf de copt
  • esente de vanilie
  • 300 g cirese (fara samburi)
  • 1 lingura cu ulei pentru uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese:

Batem ouale spuma impreuna cu zaharul, pana ce acesta din urma se topeste complet.

Adaugam esentele si faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Omogenizam compozitia obtinuta si o turnam intr-o tava unsa cu ulei.

Punem si ciresele si o dam la cuptor, la foc potrivit, pentru 50-60 de minute, pana trece "testul scobitorii".

Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Lasati pandispanul sa se raceasca treptat, in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese