Pandispan cu cirese si capsuni

de Criss in Prajituri, 29 Mai 2014 | 5984 vizualizari

 

O reteta de sezon, simpla si rapida.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua (ar fi fost suficiente 5, sau ar fi mers o tava mai mare)
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • o lingurita praf copt
  • 1 lingura ulei
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • cirese, capsuni (merge si mai bine cu visine sau caise)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu cirese si capsuni:

Se bat albusurile spuma tare. Se adauga zaharul si vanilia si se bat in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga apoi galbenusurile, uleiul, coaja rasa de lamaie si in final, amestecand usor cu lingura, faina si praful de copt.

Se toarna compozitia in tava de tort tapetata cu hartie de copt, se adauga ciresele fara samburi, capsunile si se coace prajitura pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa sa se raceasca, apoi se pudreaza cu zahar si se serveste alaturi de o ceasca de cafea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu cirese si capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu cirese