Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Iun 2015 | 7059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • esenta vanilie
  • 300 g visine fara samburi
  • 200 g fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Adaugam galbenusurile si apoi faina amestecand usor.Dupa ce am incorporat toata faina adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, asezam visinele deasupra compozitiei si mai presaram cativa fulgi de ciocolata.

Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor.Facem testul cu scobitoarea.Lasam prajitura sa se raceasca apoi presaram pe deasupra zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ochelari