Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 21 Iun 2015 | 6785 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri faina
  • esenta vanilie
  • 300 g visine fara samburi
  • 200 g fulgi de ciocolata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata:

Separam albusurile de galbenusuri.Mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Adaugam galbenusurile si apoi faina amestecand usor.Dupa ce am incorporat toata faina adaugam esenta si fulgii de ciocolata. Turnam compozitia intr-o tava in care am pus hartie de copt, asezam visinele deasupra compozitiei si mai presaram cativa fulgi de ciocolata.

Introducem tava in cuptorul incins pana se rumeneste usor.Facem testul cu scobitoarea.Lasam prajitura sa se raceasca apoi presaram pe deasupra zahar pudra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu visine si fulgi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rapida cu parfum de caisa