Pangasius pane cu cartofi la tigaie

de madi_marin in Pangasius, 19 Iun 2010 | 8771 vizualizari

 

Pentru ca bucatarasii mi+au facut pofta de snitele de peste, am facut si eu....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg file de pangasius
  • 2 oua
  • 1 kg cartofi micuti
  • faina
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi la tigaie:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 20 de minute, apoi se scurg bine de apa si se pun la prajit in ulei pana se rumenesc.

Fileurile se taie in bucati potrivite. Se face un amestec din oua batute cu putina sare si 1 lingura de faina. Se dau bucatile de peste intai prin faina, apoi prin oul batut. Se prajesc pe ambele parti in ulei incins pana se rumenesc frumos.

Se face o crema de usturoi din usturoiul ras pe razatoarea mica, sare si ulei.

Se servesc snitelele cu cartofi si crema de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pangasius in sos picant