Pangasius pane cu cartofi natur

de Julie in Pangasius, 22 Mai 2010 | 15066 vizualizari

 

Am cautat in blogosfera un mod de a pregati peste pangasius. Nenumarate feluri am gasit! Nu ma asteptam ca pangasius sa fie un peste asa de popular...M-am oprit la:
Pangasius pane cu cartofi natur- reteta gasita la Flor si putin modificata.

 

INGREDIENTE

  • 2 fileuri peste pangasius
  • zeama de la o lamaie
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • sare,piper,busuioc,vegeta
  • cartofi
  • patrunjel
  • unt
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius pane cu cartofi natur:

Pestele se taie in bucati mai mici si se pune intr-un bol impreuna cu zeama  de lamaie. Se lasa la marinat timp de 30minute.
Batem ouale cu condimentele dupa gust si le amestecam cu 2 linguri faina.
Luam cate o bucata de peste, o trecem prin faina ,prin oua apoi prin pesmet.

Prajim pestele in ulei incins, pana se rumeneste frumos pe ambele parti.

Cartofii se curata de coaja ,se taie cuburi si se fierb in apa cu vegeta. Cand au fiert se scurg de apa si se amesteca cu putin unt si cu patrunjel tocat fin.

Servim pangasius langa cartofii natur cat sunt calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius pane cu cartofi natur" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

Ubulika 1

26.06.2010, 10:22

am o pofta!!

Julie 1

26.06.2010, 11:52

Ubulika, te poti servi! doar n-o sa te lasam cu pofta!

Adina29 1

09.07.2010, 13:21

cred ca trebuie sa fie foarte bun
am sa incerc si eu
sunt noua aici dar imi plac retetele voastre fetelor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pangasius aromat "all'italiana"