Panna cotta

de elena1988 in Dulciuri, 9 Noi 2010 | 4406 vizualizari

 

Scuzati calitatea pozei, si servetelul acela::))))ma grabeam sa fac poza

 

INGREDIENTE

  • 500 mililitri frisca lichida
  • 100 grame zahar fin
  • 1 plic gelatina
  • 90 mililitri lapte
  • dupa gust esenta de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Puneti gelatina la inmuiat in laptele rece si lasati circa 5 minute sa se inmoaie.

Intre timp se pune frisca si zaharul pe foc nu trebuie sa le lasam sa fiarba ci doar sa se incalzeasca, cand da semne ca incepe sa fiarba se pune repede laptele si gelatina se amesteca foarte bine si se da de pe foc.

Se pune esenta de lamaie sau de vanilie, se aseaza in cupe care au ft inainte clatite cu apa rece, se serveste cu sos de capsuri, de ciocolata etc. pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake cu capsuni