Panna Cotta

de ianculubita in Dulciuri, 2 Sep 2011 | 4217 vizualizari

 

Buna dimineata,am revenit dupa o absenta motivata(nu scapati de mine asa usor) si va voi propune cateva retete delicioase facute in Franta dar si acasa;stiu ca este timpul pentru proviziile din camara,dar e timp si pentru ele
va urez Pofta buna la tot ce va servesc virtual si sa incercati cu incredere

 

INGREDIENTE

  • 500ml smantana lichida
  • 75g zahar
  • 3foi de gelatina
  • 1baton de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Se amesteca smantana cu zahar si semintele de la batonul de vanilie pe foc foarte mic(doar cat se topeste zaharul)apoi se adauga gelatina care a fost tinuta 10min.in apa rece;se amesteca bine apoi se toarna compozitia in forme si se da la frigider cateva ore(3-4);cand se consuma se rastoarna pe farfurie si se serveste simpla sau cu topping de cacao deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]