Panna Cotta

de Adele in Dulciuri, 24 Aug 2014 | 4569 vizualizari

 

Reteta ii apartine sotului ..la gust e foarte buna ..cat despre poze :D ...

 

INGREDIENTE

  • 500 ml frisca lichida.
  • 150 gr zahar pudra vanilat.
  • 6 gr gelatina.
  • 2 esente de vanilie sau 1 pastaie de vanilie.
  • Decor:
  • ciocolata .
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna Cotta:

Pentru inceput puneti gelatina la inmuiat in apa rece,dupa care puneti  frisca intr-o oala ,adaugati  vanlia si zaharul si incalziti la foc mic fara a fierbe,scoateti gelatina din apa,care se va inmuia ,o strangeti bine in mana si o adaugati in oala ,amestecati bine pana se dizolva.In cazul in care folositi pastaie de vanilie trebuie sa strecurati inainte de a pune crema in forme.

Eu am pus-o in pahare de plastic de unica folosinta ,dar fiecare poate folosi ce doreste,am pus cate putin caramel pe fundul paharului am turnat cu polonicul crema si am dat la rece pentru cel putin 5 ore.

Cand s-a intarit am scos-o din pahar si am pus decorat-o cu toping de ciocolata.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte arome.

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna Cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Panna Cotta cu jeleu de portocale