Panna cotta

de luminita20_2006 in Dulciuri, 30 Iul 2010 | 4881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450ml smantana
  • -200 ml lapte
  • -60 gr zahar
  • -20 gr gelatina
  • -zahar vanilat
  • -sare
  • - ulei
  • -sirop de fucte sau crema de ciocolata pentru servire
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Panna cotta:

Se pun intr-un vas smantana si lapte  se dau la foc mic. Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se lasa sa fiarba 1 min

Se ia de pe foc si se adauga gelatina amestecand bine. Se lasa sa se raceasca 15 min . Formele se ung cu un pic de ulei apoi turnam compozitia. Se da la frigider~2ore. Pentru a fi servite se rastoarna pe farfurie si se toarna siropul, crema de ciocoilata deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Panna cotta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert inghetata de ciocolata