Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie

de sisterskitchen in Aperitive / Garnituri, 15 Feb 2013 | 5940 vizualizari

 

Dacă v-aţi plictisit de prepararea clasicelor aperitive pentru masa de Crăciun sau Revelion, iată o reţetă excelentă! Cei care vor avea ocazia să guste aceste papiote de jamon vor fi cu siguranţă impresionaţi.
Dacă nu aveţi jamon, puteţi folosi bacon sau prosciutto.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr piept de pui
  • 100 gr ficăţei de pui
  • 200 gr jamon
  • 80 gr unt
  • cateva frunze de salviepiper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie:

1.Pieptul de pui se taie în cuburi cu latura de cca 4 cm. Presăraţi puţin piper şi rulaţi fiecare bucată într-o felie de jamon, împreună cu o bucată de ficat şi o frunză de salvie – nu aveţi nevoie de sare, jamonul are destulă. Prindeţi “papiota” cu scobitori sau beţe de frigărui scurte.

2.Se dau la cuptor intr-o tavă unsă cu unt pt cca 40-45 de minute, la temperatura maximă. Verificaţi ca pieptul s-a pătruns cu o scobitoare curată.

Serviţi cu un sos la alegere; noi am făcut un sos de unt şi muştar dulce, pentru a atenua gustul sărat al jamonului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papiote de jamon cu piept de pui, ficăţei şi salvie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (16)

Lau 1

16.02.2013, 14:49

faine

Satisfyyourcravings 1

17.02.2013, 16:13

Cred că gustul este pe măsura prezentării!

sisterskitchen 1

19.02.2013, 14:48

Va multumim!Sunt excelente.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu bacon