Papricaş cu găluşte de făină

de alice_ciobanu in Porc, 27 Iun 2011 | 6480 vizualizari

COMENTARII (13)

deyutzky 1

27.06.2011, 11:37

Miha 1

27.06.2011, 11:42

Mniam...mniam...

RuxyRux 1

27.06.2011, 11:48

Jos palaria eu papricasul il fac numai din carne de pasare...dar cred ca e grozav si asa

MotanLaOale 1

27.06.2011, 12:00

fara usturoi este bun bun

alice_ciobanu 1

27.06.2011, 12:33

multumesc fetelor....
poate incerc si cu pasare...desi..pt mine...porcul e cea mai buna pasare, leguma...ce-o fi...

DIANA B 1

27.06.2011, 12:42

cand dai replay , vin si io

Rocsi 1

27.06.2011, 13:03

ce papricas bunnnnn

LUK 1

27.06.2011, 18:25

tare bun

adry88 1

28.06.2011, 15:36

bun de tot

ionela2682 1

29.06.2011, 16:44

mamaieelena 1

29.06.2011, 18:38

Lau 1

02.07.2011, 22:27

buna

Bya Ralu 1

30.06.2013, 18:29

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii