Papricas de pipote

de Sylvia in Pui, 15 Apr 2010 | 14430 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame de pipote de pui,
  • o ceapa de marime medie,
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • o lingura de  amestec de legume  :vegeta mea naturala   am pus eu  ,
  • 2 linguri de ulei,
  • 50 ml lapte o lingurita de faina,
  • o lingura de smantana.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de pipote:

 Spalam bine pipotele se pui si le uscam cu un servet absorbant . 

 Punem intr-un vas uleiul la incins si adaugam apoi ceapa tocata marunt si amestecul de legume. Lasam cateva minute sa se caleasca si apoi adaugam pipotele. Le lasam putin la calit si apoi adaugam, sare, piper,boia is 200 ml de apa clocotita. Lasam sa fiarba la foc mic 20-25 minute si mai adaugam apa daca trebuie. Le verificam si cand sunt fierte  adaugam laptele amestecat cu faina. Lasam sa dea un clocot, mai potrivim cu condimente daca trebuie si adaugam smantana.

Inchidem focul si punem o mana de verdeata. Eu le-am servit cu piure de cartofi, au fost foarte gustoase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pipote" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

nadina73 1

16.04.2010, 09:53

felicitari sylvia pe sambata aveam in plan sa fac ,e super buna asa o fac si eu cu faina si smantana ,nota 10

Miha 1

16.04.2010, 10:53

epurasha2bb 1

16.04.2010, 18:45

mmm, ce-mi vine sa bag furculita in poza acolo !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu smantana si ardei copti