Papricas de porc cu galuste

de Bya Ralu in Porc, 30 Iun 2013 | 5409 vizualizari

 

Am vazut reteta la Timea...a fost delicioasa,multumesc de reteta!

 

INGREDIENTE

  • 500 g muschiulet de porc
  • 2 linguri bulion
  • 2 cepe albe mari
  • 3 catei de usturoi
  • sare/piper
  • 1/4 boia dulce
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin rose
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 4 linguri faina
  • sare/piper
  • Pentru ornat :
  • patrunjel verde proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Papricas de porc cu galuste:

Carnea se spala si se taie cuburi potrivite.

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline.Dupa cateva minute adauga si carnea si boia dulce.

Se lasa circa 5 minute si se stinge cu vinul rose.

Se adauga apa si se lasa la fiert la foc mic,pentru circa 30 minute.

Se adauga bulionul si se mai completeaza cu apa daca este nevoie.

Intr-un castron se bat ouale,cu un praf de sare si piper si faina.

Cu o lingura formam galustele.De fiecare data se baga lingura in zeama de la tocanita inainte de a forma galustele.

Se mai lasa circa 10 minute sa se faca si galustele,adaugand si usturoiul pisat si optional se poate adauga si boia iute.

Se orneaza cu patrunjel verde proaspat.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

2

In loc de bulion se poate adauga pasta de ardei sau ardei rosu

Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de porc cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de porc cu galuste din faina